Weekmenu

 

Angelica’s Catering heeft iedere week een nieuw menu. Zo blijft thuis eten leuk en leer je steeds meer van Angelica’s keuken kennen.

Angelica’s Catering werkt uitsluitend met verse producten en bereid alles zelf in eigen keuken. Om die reden gaat het bestellen iets anders dan u van andere thuisbezorgingsdiensten gewend bent.

U bestelt eten voor een gekozen dag. In het weekmenu kunt u zien wat er op een gekozen dag mogelijk is om te bestellen.

U kunt een bestelling uiterlijke één dag van te voren om 17:00 bestellen. Angelica’s Catering raadt u daarom dan ook aan om zo vroeg mogelijk te bestellen om teleurstellingen te voorkomen.

Het weekmenu wordt elke week aangepast en kan maximaal één week van te voren worden besteld.

 

Bezorgen 

  • De maaltijden worden dagelijks bereid, gekoeld en daarna bezorgd.
  • Elke dag worden de bestellingen tussen 12:00 & 15:00 bij u thuis bezorgd.

Prijslijst

Het weekmenu is opgebouwd uit drie gangen per dag. Gangen zijn los te bestellen tegen de volgende eenheidsprijzen:

Voorgerecht € 2,50
Hoofdgerecht € 9,50
Nagerecht € 2,50

Let op: Na het plaatsen van de bestelling neemt Angelica contact met u op om de totaalprijs te bespreken en de betaalmethode. 

Week 40 – 29 september t/m 5 oktober

Maandag

Voorgerecht 

                  

Hoofdgerecht

Keuze uit:
Kipfilet met jus, sperziebonen en gekookte aardappelen                                                                                                  

of                                                      ravioli in tomatensaus                                                                                                         

Nagerecht                              Romige kwark stracciatella

Dinsdag

Voorgerecht

Soep van de dag

Hoofdgerecht

Keuze uit:
Rookworst met hutspot

                                                                                                                                                                                                                                      of                                                  bolognesesaus met spaghetti                                                                                                                                                       

Nagerecht                                Rijst dessert vanille

Woensdag

Voorgerecht

Soep van de dag

Hoofdgerecht

Keuze uit:
Procureurlapje, spruitjes en gekookte aardappelen                                                                                                                               

                                                      of                                                    Indiase kip tandoori met rijst                                                                                                                                                               

Nagerecht                          Apfelstrudel

Donderdag

Voorgerecht

Soep van de dag

Hoofdgerecht

Keuze uit:
Witlofrolletjes met ham en kaas en gekookte aardappelen                                                                                     

of                                                     burritos met kip

                       

Nagerecht                              Romige kwark aardbeien

Vrijdag

Voorgerecht

Soep van de dag

Hoofdgerecht

Keuze uit:
Pangafilet met hollandaisesaus, rode bieten en gekookte aardappelen                                                                                                                                       

of                                                     shoarma met 2 pitabroodjes en salade                                                                                                                                                                                                                Nagerecht                              Griesmeelpudding met rode bessensaus

Zaterdag