Weekmenu
Angelica’s Catering heeft iedere week een nieuw menu. Zo blijft thuis eten leuk en leer je steeds meer van Angelica’s keuken kennen.
Angelica’s Catering werkt uitsluitend met verse producten en bereid alles zelf in eigen keuken. Om die reden gaat het bestellen iets anders dan u van andere thuisbezorgingsdiensten gewend bent.
U bestelt eten voor een gekozen dag. In het weekmenu kunt u zien wat er op een gekozen dag mogelijk is om te bestellen.
U kunt een bestelling uiterlijke één dag van te voren om 17:00 bestellen. Angelica’s Catering raadt u daarom dan ook aan om zo vroeg mogelijk te bestellen om teleurstellingen te voorkomen.
Het weekmenu wordt elke week aangepast en kan maximaal één week van te voren worden besteld.
Bezorgen
- De maaltijden worden dagelijks bereid, gekoeld en daarna bezorgd.
- Elke dag worden de bestellingen tussen 12:00 & 15:00 bij u thuis bezorgd.
Prijslijst
Het weekmenu is opgebouwd uit drie gangen per dag. Gangen zijn los te bestellen tegen de volgende eenheidsprijzen:
Voorgerecht | € 2,50 |
Hoofdgerecht | € 9,50 |
Nagerecht | € 2,50 |
Let op: Na het plaatsen van de bestelling neemt Angelica contact met u op om de totaalprijs te bespreken en de betaalmethode.
Week 40 – 29 september t/m 5 oktober
Maandag
Voorgerecht
Hoofdgerecht
Keuze uit:
Kipfilet met jus, sperziebonen en gekookte aardappelen
of ravioli in tomatensaus
Nagerecht Romige kwark stracciatella
Dinsdag
Voorgerecht
Soep van de dag
Hoofdgerecht
Keuze uit:
Rookworst met hutspot
of bolognesesaus met spaghetti
Nagerecht Rijst dessert vanille
Woensdag
Voorgerecht
Soep van de dag
Hoofdgerecht
Keuze uit:
Procureurlapje, spruitjes en gekookte aardappelen
of Indiase kip tandoori met rijst
Nagerecht Apfelstrudel
Donderdag
Voorgerecht
Soep van de dag
Hoofdgerecht
Keuze uit:
Witlofrolletjes met ham en kaas en gekookte aardappelen
of burritos met kip
Nagerecht Romige kwark aardbeien
Vrijdag
Voorgerecht
Soep van de dag
Hoofdgerecht
Keuze uit:
Pangafilet met hollandaisesaus, rode bieten en gekookte aardappelen
of shoarma met 2 pitabroodjes en salade Nagerecht Griesmeelpudding met rode bessensaus