Weekmenu
Angelica’s Catering heeft iedere week een nieuw menu. Zo blijft thuis eten leuk en leer je steeds meer van Angelica’s keuken kennen.
Angelica’s Catering werkt uitsluitend met verse producten en bereid alles zelf in eigen keuken. Om die reden gaat het bestellen iets anders dan u van andere thuisbezorgingsdiensten gewend bent.
U bestelt eten voor een gekozen dag. In het weekmenu kunt u zien wat er op een gekozen dag mogelijk is om te bestellen.
U kunt een bestelling uiterlijke één dag van te voren om 17:00 bestellen. Angelica’s Catering raadt u daarom dan ook aan om zo vroeg mogelijk te bestellen om teleurstellingen te voorkomen.
Het weekmenu wordt elke week aangepast en kan maximaal één week van te voren worden besteld.
Bezorgen
- De maaltijden worden dagelijks bereid, gekoeld en daarna bezorgd.
- Elke dag worden de bestellingen tussen 12:00 & 15:00 bij u thuis bezorgd.
Prijslijst
Het weekmenu is opgebouwd uit drie gangen per dag. Gangen zijn los te bestellen tegen de volgende eenheidsprijzen:
| Voorgerecht | € 2,50 |
| Hoofdgerecht | € 9,50 |
| Nagerecht | € 2,50 |
Let op: Na het plaatsen van de bestelling neemt Angelica contact met u op om de totaalprijs te bespreken en de betaalmethode.
Week 45 – 3 november t/m 7 november
Maandag
Voorgerecht
Hoofdgerecht
Keuze uit:
Kiprollade, spitskool a la creme en aardappelpuree
of ravioli met kaas en pomodoro- basilicum saus
Nagerecht Pudding vanille met aardbeiensaus
Dinsdag
Voorgerecht
Soep van de dag
Hoofdgerecht
Keuze uit:
Gehakt cordon bleu, bloemkool met kaassaus en gekookte aardappelen
of pasta met rode pesto en mozarella
Nagerecht Chocolade vla
Woensdag
Voorgerecht
Soep van de dag
Hoofdgerecht
Keuze uit:
Gehakt met jus en herfst stamppot met spruitjes, pompoen en rode ui of kip kerrie met rijst Nagerecht Bosvruchten yoghurt
Donderdag
Voorgerecht
Soep van de dag
Hoofdgerecht
Keuze uit:
Slavink met jus, andijvie a la creme en aardappelpuree
of Chinese beef Shanghai
Nagerecht Tiramisu
Vrijdag
Voorgerecht
Soep van de dag
Hoofdgerecht
Keuze uit:
Kabeljauwfilet in botersaus, rode bietjes en gekookte aardappelen
of couscous met kip
Nagerecht Rijstepap
