Weekmenu

 

Angelica’s Catering heeft iedere week een nieuw menu. Zo blijft thuis eten leuk en leer je steeds meer van Angelica’s keuken kennen.

Angelica’s Catering werkt uitsluitend met verse producten en bereid alles zelf in eigen keuken. Om die reden gaat het bestellen iets anders dan u van andere thuisbezorgingsdiensten gewend bent.

U bestelt eten voor een gekozen dag. In het weekmenu kunt u zien wat er op een gekozen dag mogelijk is om te bestellen.

U kunt een bestelling uiterlijke één dag van te voren om 17:00 bestellen. Angelica’s Catering raadt u daarom dan ook aan om zo vroeg mogelijk te bestellen om teleurstellingen te voorkomen.

Het weekmenu wordt elke week aangepast en kan maximaal één week van te voren worden besteld.

 

Bezorgen 

  • De maaltijden worden dagelijks bereid, gekoeld en daarna bezorgd.
  • Elke dag worden de bestellingen tussen 12:00 & 15:00 bij u thuis bezorgd.

Prijslijst

Het weekmenu is opgebouwd uit drie gangen per dag. Gangen zijn los te bestellen tegen de volgende eenheidsprijzen:

Voorgerecht € 2,50
Hoofdgerecht € 9,50
Nagerecht € 2,50

Let op: Na het plaatsen van de bestelling neemt Angelica contact met u op om de totaalprijs te bespreken en de betaalmethode. 

Week 20 – 12 mei t/m  16 mei

Maandag

Voorgerecht 

                   

Hoofdgerecht

Keuze uit:
Slavink met stamppot andijvie                                                                                                                                                                                                                                              of                                                      kip Hawaii met ananas en rijst                                                                                                                                                                                                                                  Nagerecht                              Aardbeien

Dinsdag

Voorgerecht

Soep van de dag

Hoofdgerecht

Keuze uit:
Witlof met ham en kaas en gekookte aardappelen

                                                                                                             

of                                                  risotto met kip

                                                                                                                                              Nagerecht                                Rijstepap

Woensdag

Voorgerecht

Pompoensoep

Hoofdgerecht

Keuze uit:
Kippendij in jus, sperziebonen en gekookte  aardappelen                                                                                                                                                                                                of                                                      pasta met spek                                                                                                                                             

Nagerecht                          Sinaasappel mousse

Donderdag

Voorgerecht

Soep van de dag

Hoofdgerecht

Keuze uit:
Hollands stoofpotje, rode kool en gekookte aardappelen                                                                                                                                        of                                                      ovenpasta met tomaat en mozzarella

                                                                                                Nagerecht                              Vanille/kersen mousse

Vrijdag

Voorgerecht

Soep van de dag

Hoofdgerecht

Keuze uit:
Zalm met dillesaus, bietjes en gekookte aardappelen

                                                        of                                                     lasagna met tomatensalade                                                                                                       

                                        Nagerecht                              Meloen

Zaterdag